Sommarskoj med familjen

När sommaren nu snart är här och skolorna slutar finns det mycket roligt att göra tillsammans hela familjen. Här kommer därför några tips på olika typer av sommarskoj man kan ha tillsammans med familjen.

Gå på tivoli

Något som man nästan bara måste göra åtminstone någon gång varje sommar är att gå på tivoli. Om det är Liseberg eller bara något mindre lokalt tivoli spelar mindre roll, det viktiga är att barnen får åka lite karusell, berg- och dalbana och radiobil och ha det roligt.

Sola och bada

Att åka ner till stranden och bada och leka är givetvis också något som man bara måste göra under sommaren. Ett bra tips kan vara att ta med sig en gummibåt eller liknande så man kan ge sig ut på sjön lite grann.

Göra utflykter

Sommaren är även den årstiden som lämpar sig allra bäst för utflykter av alla dess slag. Varför till exempel inte göra en cykelutflykt till något härlig ställe, ta med sig lite matsäck och bara ha det mysigt hela familjen.

Semester

Har man möjlighet ska man givetvis också åka på semester hela familjen även om det kanske bara är över några dagar eller en helg. Ett bra tips på en kortare resa kan vara att resa till Stockholm där det finns mycket att se och göra för hela familjen.