Skydda barnen och elektroniken!

Fler och fler människor använder smarta telefoner och paddor nuförtiden och inte minst barn tycker att det här är fantastiska prylar som man kan underhålla sig med. Förutom att se på film finns det både roliga och lärorika spel till de flesta elektronikprylar, vilket ger barnet både underhållning och kunskap.

Skydda din platta

När barnet leker med mobiltelefonen eller paddan är det dock lätt att de blir kladdig eller kanske till och med går sönder. Barn är mer för kreativitet med buller och bång än för att vara försiktiga. För att klara sig undan det här problemet är det viktigt att prylarna skyddas. Genom att skydda elektroniken skyddar man även barnet från den besvikelse som det innebär när den roliga prylen plötsligt inte fungerar längre.

Hur ska skyddet se ut?

Det finns många olika typer av skydd att få tag på och beroende på hur mycket och i vilket sammanhang prylen kommer användas kan man välja att köpa olika typer av skal. Det finns både hårda och mjuka skal och det finns skal som är anpassade för att undvika kladd och smuts på skärmen, medans andra är vattentäta. Självklart finns det också i massor av olika färger och mönster, något som barnen ofta tycker är extra roligt. Har man flera barn kan det vara uppskattat att köpa skydd i olika färger, så att barnet får ett eget och tycker att det prylen är roligare och mer personlig.

Andra användbara prylar

Andra intressanta prylar som kan göra telefonen eller paddan ännu roligare och smartare är till exempel väskan som man hänger på bilstolen som gör att man kan sitta i baksätet och se på film. Eller fodralet som gör att telefonen kan stå på bordet, som gör att man slipper hålla i den.