Den första presenten

Snart är det dags, snart kommer den lilla bebisen till vägen som alla väntat spänt på att få träffa. Är du bjuden på baby shower eller skall få träffa den lilla bebisen för första gången så vill de allra flesta ha med en eller flera presenter. Kanske är ni ett gäng kollegor eller vänner som samlat ihop till en gemensam present eller så ska du själv hitta något som känns som en bra första present att ge. Men har du såsom många drabbats av lite idétorka eller har svårt att välja så har vi samlat våra favoriter.

För din som kanske inte har råd att lägga stora summor eller som inte upplever att du står så nära familjen så det är rimligt att komma med dyrare gåvor så finns det också bra alternativ. Det finns få saker som är så gulligt som bebisfötter, dom är så tydligt miniatyrer av våra egna fötter, så varför inte köpa små sockar, på babysocksbox.se finns ett bra utbud med sockar i praktisk presentförpackning. Även små baby skor kan vara en fin och symbolisk present, för det är något med just fötter och symboliken med fotsteg och avtryck.

För dig som vill lägga en större summa pengar eller om ni är en grupp som samlat in så vill vi rekommendera att snarare tänka kvalitet än kvantitet. Varför inte köpa en finare ull filt som kan hålla många år och kanske till eventuella syskon. Eller träleksaker som förvisso inte ger någon glädje för en nyfödd men om något år. Kläder är också något som många vill köpa till nyfödda, men det finns en stor risk att nyblivna föräldrar blir överösta med kläder i de minsta storlekarna och knappt hinner använda dessa innan det är dags för en ny storlek. Så köp kläder som kanske är ett par storlekar större än vad som krävs för en nyfödd. Men oavsett vad du kommer med för gåvor så kan du vara säker på att de blivande eller nyblivna föräldrarna kommer att vara tacksamma.