Barnkalas med tema

Alla barn har sina favoritfigurer när de är liten. Allting de äger ska gärna prydas av text och tyck på figuren eller filmen. Varför inte göra ditt barn det lyckligaste i världen och skapa ett helt kalas kring den stora favoriten. 

Inbjudningarna

Börja redan med inbjudningskorten. Du kan uppmuntra de andra barnen som kommer att klä ut sig till någonting från samma värld som barnets favorit, eller att klä ut sig till sin egen favorit.

I inbjudan ska man alltid inkludera all viktig information såsom tider, vad som kommer att bjudas på, om barnen ska ta med present, vara utklädda, eller om barnen ska ha speciella kläder med sig för att vara utomhus och så vidare.

Porslinet

För att slippa diska ett dussintals bestick, tallrikar och muggar, kan man köpa i plast eller papp istället. Låt oss säga att ditt barn, som tusentals andra, är ett sort fan av filmen Frost. Se bara på Kalaskungens utbud av saker från Frozen: du behöver inte oroa dig för att barnen inte kommer att se vilket tema som festen har.

Maten

Man kan också leka lite med maten eller bakelserna. Man kan köpa en oblat att lägga ovanpå tårtan med bilder på favoritfiguren. Om Frozen är den stora favoriten, kan man klippa ut girlanger som ser ut som snöflingor och lägga på bordet. Eller göra snöflingor i kristyr och lägga på barnens muffins.

Man behöver bara göra en enkel googlesökning för att hitta flera bra tips på hur man kan få mat och bakelser att se ut som helt andra saker.