Att få klä ut sig

De flesta barn i en viss ålder tycker om att få klä ut sig. Det kan hända att man tar mammas eller pappas skor och något klädesplagg för att se annorlunda ut än vad man vanligtvis brukar göra. Detta är nog något som vi alla har gjort. Det behöver inte vara en maskerad för att man ska vilja klä ut sig utan även när man leker hemma så är det alltid skoj att klä sig som något annat skoj.

Se till att köp hem saker för detta. Det kan vara maskeradsmink, hårspännen, kläder och annat som gör det hela mer spännande att kunna ta på sig antingen då man leker själ eller har kompisar hemma. Det är också perfekt att ha detta hemma om man blir bjuden på en maskerad eller ordnar ett kalas med maskeradtema. Då finns det en del saker som man kan använda sig av. Det kanske behöver kompletteras upp med en del saker får att få till en perfekt ut klädnad.

Förhoppningsvis så kanske ni får behålla era kläder och skor för er själva efter att ni köpt hem detta till era barn. Samtidigt så gör det inte allt för mycket om de har era kläder och är försiktiga med mammas fina klackskor. Så länge barnen tycker det är roligt så ska de få hålla på. Men med egna maskeradkläder så kan de få härja fritt och klä sig med dessa.